Kaikki alkaa kuluttajan ja hänen maailmansa ymmärtämisestä.

Tämän päivän kuluttaja haluaa kulkea saumattomasti digitaalisten ja fyysisten maailmojen läpi. Kuluttaja ei halua miettiä enää eri kanavia vaan hänen huomionsa on täysin henkilökohtaisessa asiakaskokemuksessa. 

Parhaissa asiakaskokemuksissa yhdistyy aina saumattomasti palvelu, tuote ja tila, joko digitaalinen tai fyysinen. Olemme muotoilleet palvelutarjontamme tulevaisuuden kuluttajan kanssa saman suuntaiseksi. Yhdistämme digitaalisen ja fyysisen ympäristön yhteen palvelumuotoilun kanssa. Tuotamme kokonaisvaltaisia asiakaskokemuksia. 

Happimaa rakentuu kolmen tukijalan varaan. Jalkoja yhdistää asiakaskokemus ja design. 

Menestyvän ratkaisun takana on järjestelmä

Rakennamme aina hankkeemme suunnitelmallisesti. Uskomme taustalla olevaan prosessiin ja sen tuomaan selkeyteen. Pystymme järjestämään hyvin monimutkaiset kokonaisuudet ja tuottamaan yksinkertaisuudessaan kauniin lopputuloksen. Kauneus on meille selkeän asiakaskokemuksen lopputulema. Ei niinkään makuasia vaikka niin usein yleisesti sanotaankin. 

Strukturoimme kokemuksen viiteen vaiheeseen – anticipate, enter, engage, exit ja reflect. Prosessimme rakentuu saman struktuurin päälle. Modulaarinen struktuuri antaa meille täyden joustavuuden tuottaa juuri asiakkaittemme tarpeisiin sopivia palvelukokonaisuuksia.

Close Menu
×
×

Cart